Over ons

Over

Sultan Palace

 

Sinds de opening in 2013 is Sultan Palace een  locatie waar velen naar volle tevredenheid hun bruiloft, hennafeest of verjaardagsfeest hebben gevierd. Sultan Palace heeft sinds kort een nieuw management en ook de accommodatie is vernieuwd, maar  we bieden dezelfde vertrouwde service en kwaliteit, waar we al jaren bekend om zijn 

De verzorging van al uw feestelijkheden is bij Sultan Palace in goede handen. Sultan Palace biedt een scala aan mogelijkheden voor uw feest, receptie en diner voor een perfect huwelijk. Uw wensen staan centraal en wij zorgen er voor dat u en uw gasten een fantastisch feest beleven. 

 Sultan Palace beschikt over een eigen moderne keuken en ervaren koks, die uw hapjes en maaltijden met liefde en smaak bereiden. Wij hechten waarde aan traditie en een goede verzorging. Uw gasten zullen uw keuze zeer waarderen.  

Sultan

zaal

De Sultan-zaal vormt het prachtige decor voor uw bruiloftsfeest. U neemt plaats in de bruidsloge met schitterende bloemenwand. Op de prachtige dansvloer maakt u met uw bruid de huwelijksdans en bent u beiden het stralend middelpunt van het feest.

Imperial

zaal

Onze … zaal is bij uitstek geschikt voor intieme party’s, maar kan voor een groot gezelschap uiteraard ook worden gecombineerd met de Sultan zaal.

Palace

lounge

Sultan Palace beschikt over een gezellige lounge/restaurant die uitermate geschikt is voor kleinere feesten of andere gelegenheden.

 

Gebedsruimte

In het complex is een gescheiden gebedsruimte voor mannen en vrouwen.

Kinderspeelruimte

Onze jongere gasten kunnen gebruik maken van de kinderspeelruimte , die voorzien is van spelletjes en speelgoed. Een activiteitenbegeleidster houdt toezicht op de jeugd.

Rookruimte

Er is een gescheiden rookruimte voor mannen en vrouwen.

Toiletten

Sultan Palace beschikt over 3 toiletgroepen voor mannen en vrouwen. Uiteraard zijn de toiletten gescheiden. Ook is er een toilet voor minder-validen en een baby-verschoon-ruimte.

Parkeergelegenheid

Sultan Palace beschikt over parkeergelegenheid met een capaciteit van 400 auto’s. Het parkeerterrein wordt bewaakt door een parkeerwacht.