Arrangementen

Onze

Arrangementen

 

Bruiloften

Uw bruiloft moet de mooiste dag in uw leven zijn. Sultan Palace is het adres waar uw dromen waar worden gemaakt. Een sfeervolle accommodatie en feestelijke decoratie zorgen voor een onvergetelijke dag, die u uw leven lang zult herinneren.

Hennafeesten

De uitstekende locatie en de warme ambiance in de stijlvol ingerichte zalen van Sultan Palace vormen een ideale locatie voor uw hennafeest.

Verlovingsfeesten

Een verloving is een prachtige gebeurtenis, die je niet ongestoord voorbij kan laten gaan. Sultan Palace biedt de gelegenheid om dit met uw vrienden, familie en kennissen te vieren.

Besnijdenisfeesten

Sultan Palace biedt de mogelijkheid om in stijl de besnijdenis traditioneel te vieren.

Doopfeesten

Het dopen van uw pasgeboren kindje is natuurlijk een feestje waard. U kunt hiervoor uiteraard terecht bij Sultan Palace.


Baby shower's

Het is helemaal hip: een babyshower organiseren voor je zwangere vriendin. Het is ook superleuk om met de vrouwen onder elkaar je vriendin die in verwachting is, te verrassen en een gezellige middag of avond te hebben! Bij Sultan Palace natuurlijk!

Verjaardagsfeesten

Gefeliciteerd met uw verjaardag! Wilt u dit vieren? Dat kan natuurlijk bij Sultan Palace. Onze zalen zijn geschikt voor grote of kleine verjaardagsfeesten.